Home Nieuws Luminous Dash zoekt schrijvers en fotografen

Luminous Dash zoekt schrijvers en fotografen

by Luminous Dash

Reeds drie jaar zet een groep enthousiastelingen zich dagelijks in om je via nieuwsberichten, recensies, interviews en nog veel meer, in te lichten over wat er reilt en zeilt in de muziekwereld. We besteden daarbij extra aandacht aan de Belgische scene.

Een groep is nooit groot genoeg en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw schrijftalent. Ervaring hoeft niet, wel passie voor muziek. Alle stijlen zijn welkom, maar wel met een liefde voor de underground, het zijn immers dit soort artiesten die onze aandacht het meeste nodig hebben. Heb je interesse? Contacteer ons dan via info@luminousdash.com en we bekijken samen met jou op welke manier jij je steentje kan bijdragen.

Ook fotografen zijn welkom. Ook hier geldt weer het principe dat de underground heerst. Ben jij zo’n man of vrouw die gewapend met het fototoestel de muziekcafés en de concertzalen binnen en buiten loopt? Contacteer ons dan, en wie weet blinken ook jouw foto’s binnenkort op onze pagina’s!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More