Site pictogram Luminous Dash BE

Luminous Dash organiseert in 2025 weer concertjes

Zelf kunnen we het nauwelijks geloven, maar in 2025 bestaat Luminous Dash tien jaar. Sinds het prille begin koos de redactie ervoor om zich vooral toe te leggen op het steunen van de Belgische muziekscène. Naast het bieden van informatie organiseerden we ook optredens onder de noemer van Luminous Fest. Door allerlei omstandigheden, blame it on covid, werd de pauzeknop ingedrukt. In 2025 is Luminous Dash er echter helemaal terug met concertjes.

We zullen onze tenten overal in Vlaanderen opslaan, maar in onze thuishaven Gent pikken we de draad weer op waar het door covid eindigde: het muziekcafé De Loge in Gent. Binnen enkele weken maken we de namen en data van onze eerste editie bekend. En alsof dat nog niet genoeg is zal Luminous Dash ook een reeks concerten cureren in Muziekcentrum Kinky Star onder de noemer van Luminous Dash Invites. Kortom, 2025 wordt feesten!

De bedoeling van Luminous Fest is om artiesten waarin we volop geloven een podiumkans te geven. In het verleden stonden onder andere al tweemaal Peuk, tweemaal ILA, Dead High Wire, Head On Stone, Emy, King Dick, Black Up, Rumours, Cozin, Janne Vanneste, Tubelight, Mind Rays, The Spectors, Jens Dewaele, Siegfried Burroughs, Aster, Down The Lees, HEISA en zo vele andere op ons podium.

Mobiele versie afsluiten