Home Belgisch Luminous Belge nog even in de ban van de festivals

Luminous Belge nog even in de ban van de festivals

by SANDRA REGENT

We zijn, op de vooravond van een weekje vakantie, aan het laatste deel gekomen van onze rondreis doorheen de Belgische festivals.

Door het rijkelijke aanbod aan festivals is het soms al eens moeilijk kiezen. Wordt het Brussels Summer Festival (BSF) van 14 tot 18 augustus? Of toch Pukkelpop van 15 tot 18 augustus. Kiezen is altijd een beetje verliezen, maar gelukkig kan je dan nog terecht op de Luminous Belge Spotify-lijst waar je niet hoeft te kiezen.

EDM-producer/dj Luca Pecoraro aka Todiefor mag met Signals het dansfeest in gang zetten op BSF. De 22-jarige Manou Maerten oftewel Le Manou mag met het elektropop beladen Addict het feestje verderzetten.

De Belgische rapqueen Blu Samu zet met haar chille vibes en scherpe teksten in Grippa de Dance Hall van Pukkelpop op stelten. Voor verhitte, scheurende gitaren en grave, no-nonsense rock moet je op zaterdag aan de main stage zijn voor het Belgische rockduo van het moment: Equal Idiots. Of misschien toch liever een wat koudere sound met de postpunk Winter van Fornet in de Lift? Of gewoon allebei? Dat is nu net het geweldige aan festivals: voor ieder wat wils.

Op Luminous Belge kan je dan achteraf alles gewoon nog eens herbeluisteren.

Alvast veel luister- en festivalplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More