Home Belgisch LIVE UNTAPPED SESSIONS : AAP

LIVE UNTAPPED SESSIONS : AAP

by Luminous Dash

Wij zijn AAP. Momenteel 2,5 jaar onder ons bewind. Bij ons staat muziek niet op de achtergrond maar volledig centraal. Als je het voor de nootjes doet, moet je niet bij ons zijn. Soms koop ik er eens, maar ik vergeet er dan altijd nieuwe te kopen of we eten ze zelf allemaal op, dat kan ook. Chocoladerepen zijn een volledig no-go voor Alex en mezelf, het is bovendien slecht voor onze lijn en lever.

AAP

Onze muziekkeuze wordt bepaald door onszelf en de klanten. Pas op, begrijp me niet verkeerd, plaatjes aanvragen bij ons is niet uit den boze. Maar af en toe in een intiemere cirkel, dan heb je de echte magie. Ik heb al veel coole shit ontdekt door hen en hopelijk zij ook door ons!

De programmatie doe ik helemaal niet graag, dus ik ga toegeven dat ik echt lui ben op dat vlak en amper de aanvragen lees via Facebook. Soms wel, soms niet. Hoe bekend een band is maakt mij niet veel uit. Bekendheid is geen maatstaf voor kwaliteit! Maar ik heb wel tal van vaste klanten, goede vrienden, die een betere smaak hebben dan ik. Dus ik vertrouw voornamelijk op hen. Een shout-out to Feles Music en Bart Cocquyt en nog andere ook, maar voornamelijk die twee!

Zelf ben ik een enorm fan van optredens in de AAP. ’t Is gezellig of ’t is los erop. En als de band echt suckt is het ongemakkelijk. Want je staat er met je neus pal op. Als je aan mij vraagt wat het zotste is dat er al in de AAP al gebeurd is? Wel, ik heb soms al een paar keer schrik gehad, zal ik je zeggen! Wel altijd goed gelachen.

Het gaat bizar zijn als alles voorbij is, ’t is een gekke tijd. Maar als de lockdown dan toch helemaal over is, én please laat ons hopen voor de zomer, kijk ik vooral uit naar het samen zijn. Het werken zal ook weer effe wennen worden, maar het zal wel goed doen om weer dicht bij mensen te zijn. Dat is waar het uiteindelijk toch allemaal om draait. Hou je vast, AAP mist jou en wil onze verloren tijd goed maken!

Bart Baele (AAP)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More