Home Belgisch Jubileumjaar voor Praga Khan.

Jubileumjaar voor Praga Khan.

by Nel Mertens

Precies 30 jaar geleden liet Praga Khan zijn eerste single op ons los, wat vrijwel meteen de poorten voor internationaal succes open gooide. Dat bezieler Maurice Engelen dit zal vieren, staat als een met beats gevuld huis.

(c) Praga Khan

In het voorjaar verschijnt een nieuw verzamelalbum en in de zomer zal Praga Khan (na vier jaar afwezigheid) terug live op Belgische festivalpodia (o.a. De Gentse Feesten en Yesterdayland) prijken.

Naast Praga Khan zit Maurice Engelen natuurlijk niet stil. Doet hij dat eigenlijk ooit ? Ook met zijn nevenproject Lords Of Acid staat er een lange Amerikaanse concerttour gepland van 21 februari tot 27 maart. Van Phoenix tot Las Vegas, 29 concerten in 23 staten. Waarna Lords Of Acid ook voor het eerst in Europa zal gaan touren.

Onvoorbereid de States aandoen, is niet aan de orde, want op 9/2 staat er een exclusief Belgische try-out gepland van Lords Of Acid in YAP te Leopoldsburg.

Eind 2019 sluit Praga Khan het jaar feestelijk af met een theatertour Khantasia: een reis van 30 jaar Praga Khan, met hits in een akoestisch kleedje!

Dat klinkt alvast ‘khantastisch’!

Praga Khan: Facebook / Website / Instagram

Lords Of Acid: Facebook / Website

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More