Home nieuws ILA in De Loge in Gent

ILA in De Loge in Gent

by Didier Becu

We hadden al gezegd dat we in de toekomst concertjes mochten organiseren in Café De Loge (Annonciadenstraat 5 in Gent, drie minuten van de Veldstraat en perfect bereikbaar met het openbaar vervoer).

(c) Ann Cnockaert

De eerste artieste die we hebben uitgenodigd is ILA, het project van Ilayda Cicek (zang, gitaar) en drummer Seppe Camps.

Wie het volgens het boekje wil kan ILA onderverdelen in de singersongwriter-categorie, maar Ilayda gedraagt zich even nijdig als pakweg Patti Smith of PJ Harvey met teksten die eerder donker klinken. ILA is dan ook een vrij unieke artieste in Vlaanderen en langzaam maar zeker is de Limburgse bezig aan haar veroveringstocht.

Na optredens op het Absolutely Free Festival en een plaatsje op het Play-festival in de Muziekodroom staat Ilayda binnekort ook op het prestigieuze showcasefestival We Are Open in de Trix samen met bands als Whispering Sons, El Yunque, Zwangere Guy en Jaguar Jaguar!

Maar dus ook in De Loge, en wel op zondag 24 maart. Het optreden is gratis, en begint stipt (!) om 21 uur.

FACEBOOK ILA

FACEBOOK EVENT

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More