Home Nieuws Gezocht : spaarcentjes van Prince-fans!

Gezocht : spaarcentjes van Prince-fans!

by Wout Meganck

Fans van Prince hebben best een dikke spaarpot. Eerder dit jaar was er de ‘nieuwe’ Originals, een plaat vol hits die Prince schreef voor anderen en er waren al tal van re-issues . Eind dit jaar komt er ook een luxe editie uit van 1999, de iconische plaat van Prince uit 1982. Dat is de plaat waar onder andere 1999 en Little Red Corvette opstaan. De re-issue komt op 29 november uit en zal niet minder dan 5 cd’s en een dvd bevatten. Wil je graag de vinylversie dan zijn dat zowaar 10 lp’s en een dvd. In die re-issue box zullen 35(!) onuitgegeven nummers zitten. De dvd bevat een concertfilm die nooit officieel was vrijgegeven maar wel ‘verkrijgbaar’ was.

Voor wie die superdeluxe editie een beetje te prijzig uitvalt is het goed om te weten dat er ook een gewone deluxe-versie komt , een dubbel-cd (of op vinyl een 4-lp). En omdat het allemaal wat media-aandacht zou hebben en wat geld mag opbrengen zal er ook een single release zijn.

Het onuitgegeven materiaal is opgenomen in de periode tussen november 1981 en januari 1983. In de full package zit er ook een live-opname van een aftershow dat zijne purperlijke hoogheid gaf in Detroit op 30 November 1982. De dvd is een concert van 29 december in Houston.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More