Home Belgisch Gent neemt afscheid van concertzaal NEST.

Gent neemt afscheid van concertzaal NEST.

by Didier Becu

De voorbije maanden kwam het doek over diverse Gentse clubs te vallen. Er was In De Ruimte, en ook DOK moest er aan geloven. Dit jaar is het ook afgelopen met NEST, de oude bibliotheek die een tijdje dienst deed als concertzaal en waar bands als Whispering Sons of Cindy Wilson van de B52’s stonden. Maar in Gent ga je niet ten onder zonder een goed feestje en daarom organiseert They Call It Indie op 30 december de allerallerlaatste concertavond in NEST.

Voor amper 7 euro kun je de rockmachine HYPER! zien die enkele weken geleden nog op hun dooie gemakt de Charlatan uitverkocht. Verder is er ook een solo-optreden van Naomi Sijmons die met haar band Reena Riot met Nix één van de beste platen van dit jaar heeft uitgebracht. De geruchten doen trouwens de ronde dat Naomi wel eens met HYPER! op het podium zou kunnen belanden. Ten slotte is er de soul van Lion Mupenzi die enkele maanden geleden de single XVI uitbracht. En omdat oudejaarsavond niet zo ver af ligt tegen dan is er nog een after-party met DJ kerosine.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More