Home Belgisch Froze brengt tweede brief uit Brussel.

Froze brengt tweede brief uit Brussel.

by Bram Langmans

Begin oktober jongstleden deden wij nog kond van het feit dat de Gentse Brusselaar Froze een nieuwe reeks audiovisuele kortverhalen had gelanceerd onder de titel Brieven Uit Brussel.

Wij waren toen erg gecharmeerd door de eerste brief uit die reeks, en met het recente verschijnen van een tweede brief uit Brussel kunnen wij u dan ook met plezier melden dat Froze ook deze keer ons literatuur-minnend hart weet te bekoren.

(c) Jonas Lampens – Froze

In Brieven Uit Brussel 02: De Muziek vertelt de rapper / dichter / schrijver namelijk op innemende maar ook lichtjes ironische wijze over het harde leven van de beginnende artiest op zoek naar publiek, en hoe de weg naar succes niet altijd van een leien dakje loopt. En al zeker niet voor een artiest die het binnen de context van onze meertalige hoofdstad in het Nederlands doet.

Alweer erg mooi dus, en dat kan zeker ook gezegd worden van de achtergrondmuziek van de hand van Emile Ryckebusch, die alweer een heerlijk dromerige en ook lichtjes aangrijpende atmosfeer weet neer te zetten.

En dat onze Vlaamse minister-president nu niet meer komt klagen over een gebrek aan schoonheid in onze Vlaamse kunst. Waarvoor dank Froze.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More