Home Belgisch FESTIVALTIP : Dioniss

FESTIVALTIP : Dioniss

by Didier Becu

Dit weekend (vrijdag en zaterdag 2/3 augustus) kun je in Sint-Denijs Westrem terecht voor het gratis Dioniss-festival. Met headliner Whispering Sons heeft de organisatie uiteraard een knaller van formaat in huis. Maar er is meer dan dat, want sinds deze editie is er nòg veel meer te doen dan de voorbije jaren.

Whispering Sons (c) : Karim Hamid

De programmatie wordt zowel op vrijdag als zaterdag gevoelig uitgebreid, zo is
er een tweede podium en zijn er eveneens verschillende workshops. Naast de Whispering Sons kun je zaterdag ook Spinvis en Mintzkov zien. Ook nieuw talent krijgt die dag de kans met bands als Vito. In de Discovery Chapel kun je terecht voor Onset, GAUSS en It Was A Storm. Ook de kleintjes onder ons zullen zich niet vervelen, want er is die dag het Poppentheater Pedrolino, de Raf Violi kinderdisco, de paardenhuifkar, een reuzespringkasteel, knutseltafels en een schminkstand.

Op vrijdag is er traditioneel het zomerterras met heel wat foodtrucks, en wie wil dansen kan in de Silent Disco in de kapel terecht.

De volledige programmatie vind je op www.dioniss.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More