Home Belgisch Fake Records tekent SPREEJ.

Fake Records tekent SPREEJ.

by Bram Langmans

Het Gentse Fake Records, dat onder andere Brihang, IKRAAAN en Uberdope vertegenwoordigt, zal vanaf nu ook het nieuwe werk van SPREEJ uitbrengen.

(c) : Fake Records

SPREEJ ken je ongetwijfeld als één helft van het bekende duo Safi & Spreej, dat tussen 2012 en 2016 één van de populairste hiphopacts was die ons land toendertijd te bieden had. Nadat die samenwerking begin 2016 vrij onverwacht werd stopgezet, volgde er voor SPREEJ een radiostilte die enkele jaren aan zou houden.

Daar komt binnenkort een einde aan. Een tijdje geleden begon de rapper immers onder impuls van Johannes Verschaeve (The Van Jets) aan nieuw materiaal te werken, dat dus onder het befaamde Fake Records label uitgebracht zal worden

Een eerste single uit dat nieuwe materiaal, dat rauwer en donkerder is dan we van Safi & Spreej gewend waren en daarmee dus opnieuw meer aansluit bij het solowerk dat SPREEJ uitbracht vooraleer hij indertijd aan de samenwerking met Safi begon, zal vanaf 24 januari terug te vinden zijn op de gekende muziekplatforms. Wij zijn alvast benieuwd.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More