Home Belgisch Eerste editie van Future Belge in februari.

Eerste editie van Future Belge in februari.

by Didier Becu

2020 wordt een belangrijk jaar voor Luminous Dash, want dan organiseren we, in samenwerking met Café De Loge, ons project Future Belge. De bedoeling is om gloednieuwe bands een podium te bieden zodat ze op professionele wijze in een muziekcafé voor geïnteresseerden kunnen spelen. Maar het verhaal reikt verder dan slechts het aanbieden van één show. Luminous Dash zal de bands helpen in het bieden van exposure, begeleiding (bijv. het schrijven van een degelijke biografie en aanwijzen wie de juiste mensen zijn bij wie je dient aan te kloppen) en verder wordt ook geholpen met het zoeken naar shows. Kortom, beginnende bands op weg helpen.

Luminous Dash wil naast het bieden van degelijke rockjournalisten, de Belgische scene op alle manieren steunen. Geïnteresseerde bands mogen steeds hun muziek (met begeleidende uitleg) sturen naar info@luminousdash.com of via DIDIER BECU, BURGGRAVENLAAN 297, 9000 GENT.
Uiteraard kan niet iedere inzending winnen, maar op zijn minst beloven we de deelnemende artiesten exposure via de site.

De eerste editie vindt plaats op zaterdag 15 februari met The Rescue. Een band die volop bezig is met het opnemen van een demo. Maar met de nummers die bezielers Philippe Gunst en Manu Terneus tot nu toe gelost hebben is het duidelijk dat The Rescue aanschuurt bij melancholische elektronica zoals we die kennen van pakweg Boards Of Canada.

De inkom is uiteraard gratis en de optredens zullen stipt om 21 uur beginnen omdat we rekening houden met mensen die voor het openbaar vervoer kiezen.

Facebookevenement

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More