Luminous Dash BE

DAS POP op vrijdag 30 mei 2025 in Ancienne Belgique

Das Pop is helemaal terug! Na een overdreven lange vakantie maakt de Belgische band zich op voor een popfeest vanjewelste in Ancienne Belgique op 30 mei. De ticketverkoop start op vrijdag 27 september om 10u.

DAS POP (c) Ancienne Belgique
DAS POP © Ancienne Belgique

Das Pop, de band rond zanger Bent Van Looy en Niek Meul, gaat weer spelen. Met de meest aanstekelijke poprefreinen weet de groep zich sinds eind jaren negentig in elk mogelijk oor te nestelen. Na het winnen van Humo’s Rock Rally in 1998 bracht Das Pop twee jaar later debuutplaat I Love uit. Geen toeval dus dat de groep in 2025 zich weer volledig wil storten op live spelen, want hoe kan je beter de vijfentwintigste verjaardag van je eerste kindje vieren?

Bent en Niek hebben zich voor de gelegenheid omringd met een roedel jonge topmuzikanten en verschansen zich al even in een repetitiekot om hun kleurrijke nummers weer te laten glanzen. Gewapend met een resem perfecte popsongs, een garderobe vol hartverscheurende outfits en vooral heel veel zin om het podium weer te veroveren speelt Das Pop in het feestjaar 2025 in Ancienne Belgique op 30 mei.

Tickets voor deze show zijn er vanaf vrijdag 27 september om 10u.

Mobiele versie afsluiten