Home Nieuws Bedankt lezers…

Bedankt lezers…

by Luminous Dash

Net voor de jaarwissel wil de voltallige Luminous Dash-redactie onze lezers de allerbeste wensen voor 2020 overmaken. Ook buigen wij nederig het hoofd voor het vertrouwen dat jullie ons schonken in 2019. Om het in cijfers uit te drukken: wij publiceerden dit jaar 1.359.056 (!) woorden en 380.086 bezoekers vonden de weg naar onze site. Een oprechte dank.

In 2020 gaan wij meer dan ooit een platform bieden aan Belgische artiesten, en dat in alle genres. Artiesten mogen steeds hun demo’s of andere opnames sturen naar info@luminousdash.com om door onze redactie onder de loep te worden genomen. Ook zullen er volgend jaar weer volop optredens door Luminous Dash worden georganiseerd. Op 15 maart brengen wij in Café De Loge een optreden waar we nu al enorm trots op zijn. Op 15 februari vindt de eerste editie plaats van Future Belge plaats (hier lees je er alles over) met The Rescue en ook gaan wij weer aan de slag met onze Luminous Fest-edities (24 april in de Bar Broos in Gent). Tot in 2020!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More