Home Concerttip Antoine Pierre is artist in residence voor Brusssels Jazz Festival 2020.

Antoine Pierre is artist in residence voor Brusssels Jazz Festival 2020.

by Sigi

Antoine Pierre, bij het publiek het beste bekend als drummer bij Taxiwars en bandleader van Next.Ape, is dit jaar artist in residence van het Brussels Jazz Festival 2020 in het legendarische Flagey. Je kan hem tijdens het festival, dat loopt van 8 tot 18 januari 2020, in drie verschillende constellaties aan het werk zien.

Pierre brengt met URBEX een ode aan 50 jaar Bitches Brew van Miles Davis, organiseert met ST6CKS Lander Gyselinck en Mark Schilders een percussiefeest zonder weerga en treedt aan met een allstarband met daarin Joshua Redman, Eric Legnini en Or Bareket. De drie projecten tonen het veelzijdige talent van deze fantastische drummer.

Uiteraard speelt niet enkel Antione Pierre ten dans tijdens het festival. Anderen namen die de moeite waard zijn om te checken zijn onder ander Melanie Di Biasio (8/1), HOERA (12/1), het altijd intrigerende MDCIII (16/11) en Nubia Garcia (18/1).

Het volledige programma vind je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More