Home Live ACID CANNIBALS Gent, Kinky Star (15/05/2019)

ACID CANNIBALS Gent, Kinky Star (15/05/2019)

by Wouter De Sutter

Op het ogenblik dat de meelijwekkende Belgische inzending voor het even zo meelijwekkende Eurosong vrolijk de mist inging, maakte de Schotse inzending voor de Gentse Vlasmarkt onder de naam Acid Cannibals een goeie beurt. Met een concert op orkaankracht in Kinky Star. Geen tekort aan decibels, zweet en fun.

Weinig gehinderd door subtiliteit baggerde de tattoo-tandem Dead-Marley uit Glasgow er een half uur stevig op los. Dirty ‘n fast. Stevige hardcore punk voorzien van splijtende metalriffs en van niet al te veel sérieux. De ideale afsluiter voor het verjaardagsfeestje dat al enkele uren in huis aan de gang was.

Meezinger Are We Metal? inspireerde de eerste rijen het sterkst tot een jolige pogo. Geen toeval; het is zo ongeveer het beste dat de band tot dusver wist te produceren. Voor de meerwaardezoekers: terug te vinden op de tweede 7″ van de band die begin dit jaar werd uitgegeven. Geen bis na een tiental nummers loos gaan ondanks het enthousiaste publiek, het was kennelijk welletjes geweest.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More