Home Festival The National speelt twee unieke sets op Pukkelpop

The National speelt twee unieke sets op Pukkelpop

by Björn Comhaire

Tijdens Pukkelpop viert The National hun twintigjarig bestaan met twee zeer unieke sets. Op vrijdag 16 augustus wordt het feestweekend ingezet met een show waarbij de focus grotendeels op hun nieuwe album I Am Easy To Find ligt.

Voor het concert op zondag 18 augustus krijgen hun fans het volledig voor het zeggen en bepalen zij welke nummers Matt Berninger en co mogen beginnen repeteren. Met acht albums in de discografie is er aan keuze geen gebrek. Op de website van Studio Brussel kan je tot en met maandag 12 augustus de setlist van The National mee bepalen.

Andere dag maar eveneens een fast seller is zaterdag. Brass Against heeft dan een agenda die dwarsligt en verhuist naar een later tijdstip in de Club. De openingsspot in de Marquee wordt op zaterdag 17 augustus ingenomen door het unieke Limburgs hiphopproject Goeie Jongens. Afgelopen zomer nog co-headliner op Genk On Stage en wie er bij was ligt nog steeds op apegapen.

Op zondag werd 24-jarige Poppy aan de line-up toegevoegd, een Amerikaanse singer-songwriter uit Boston, maar evengoed actrice, model en YouTube-fenomeen.
Plannen worden soms gewijzigd en dat is waar DaBaby ook tegenaan liep tijdens het aflassen van zijn Amerikaanse tour. Geen Pukkelpop dus, maar wel de belofte dat hij het goed zal maken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More