Home Concerttip SJOCK FESTIVAL Gierle, Poeyelhei (12-14/07/2019)

SJOCK FESTIVAL Gierle, Poeyelhei (12-14/07/2019)

by Nel Mertens

Voor jouw rock’n roll-hoogtepunt van het jaar, moet je van 12 tot 14 juli in Gierle zijn, want daar vindt het Sjock Festival plaats. Met wat in 1976 startte in de pastorijtuin, zijn ze dit jaar al aan hun  44ste editie toe en zorgt Sjock alweer voor een stomende affiche met 44 bands. Met drie podia vullen ze het weekend met Rock ’n roll met grote ‘R’. Op vrijdag zijn er optredens op de ‘main stage’ en ‘At The Titty Twister’, en op zaterdag komt daar ook nog  ‘Bang Bang Stage’ bij.

Grote heren als Christopher Joseph Ward of CJ Ramone wil je als (iedereen is het, toch?) fan van de Ramones zeker niet missen. Van de folkpunk van de Amerikaanse Flogging Molly, de Zweedse garagerockband The Hellacopters, de ‘kings of rock’ van Gluecifer uit Oslo, de rauwe rock die The Hives brengen, het trio van rockabilly-vikingen The Go Getters uit Zweden tot de vuile rock ’n roll van The Delta Bombers, dit belooft stomende optredens.

Maar ga evengoed genieten van onze Belgische Grave Brothers, de coverband The All-Star Weddingband die een rock ’n roll trouwfeest neerzet op ieder podium, of de Spaanse Los Chicos.

Te veel om op te noemen, dus een volledig overzicht van het straffe programma vind je hier.

Dag-(€30/38) en weekendtickets (€80) zijn te koop via deze link en er is natuurlijk ook een camping.

Facebook / Facebookevent / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More