Home Festival Eerste namen voor Pukkelpop

Eerste namen voor Pukkelpop

by Björn Comhaire

Na lang wachten heeft Pukkelpop de eerste twee headliners bekendgemaakt voor de editie van 2019.

Op zaterdag 17 augustus komt Tame Impala, de Australische band rond frontman en multi-instrumentalist Kevin Parker met een gloednieuw album naar Pukkelpop. Pukkelpoporganisator Chokri Mahassine:
“Tame Impala is zo’n typische Pukkelpopband die door de jaren heen met het festival is meegegroeid. In 2010 stonden ze voor de allereerste keer bij ons, in de Club. Ze hadden net hun debuut-cd uitgebracht. Vijf jaar later speelden ze opnieuw bij ons; de Marquee barstte toen bijna uit zijn voegen. Let It Happen was toen dé zomerhit. Ik herinner me ook nog goed hoe onder de indruk ze waren over het enthousiasme van de Pukkelpoppers.”

Ook de komst van Twenty One Pilots op zondag 18 augustus werd officieel bevestigd. Net als Tame Impala wordt het voor hen het derde bezoek aan Pukkelpop. Mahassine: “Ook Twenty One Pilots zitten al vanaf het prille begin op onze radar. Echte podiumbeesten! Sympathieke kerels ook. In 2015 bezorgde zanger Tyler Joseph ons wel bijna een hartaanval door 21 meter hoog in de Main Stage te klimmen. Je merkt ook dat ze een oprechte band hebben met hun fans. Dat kun je niet faken.”

Op woensdag 13 februari worden opnieuw enkele namen bekendgemaakt.

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More