Home Concerttip Derde editie van LAWIJT.

Derde editie van LAWIJT.

by Didier Becu

Voor de derde keer programmeren  Bart Cocquyt van Pink Room en Tijl Van de Casteele  van Page Down en Whorses een avond vol lawijt. Alles gaat opnieuw door in de de Gentse Centrale (Kraankindersstraat 2) en dat op 16 oktober. Opnieuw kozen Bart en Tijl voor een affiche waarmee je de buren op stang kan mee jagen.

Hypochristmutreefuzz dienen we niet meer voor te stellen. Lekkere beats en veel lawijt, het enige wat we nog niet weten is hoe die nieuwe songs zullen klinken. 

Ook King Dick moet bij ons zijn cv al lang niet meer voorleggen. Het alter ego van muzikale duizendpoot Wim De Busser klinkt op iedere song anders, maar steeds met behoud van dat tikkeltje genie. In King Dick vind je ook leden van Gruppo Di Pawlowski en The Hickey Underworld terug.

Charlie & The Lesbians. Wanhoopspunk uit Eindhoven. We hebben er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar laten we 3voor12 citeren : “Charlie & The Lesbians breekt de tent net niet af, maar doet met verve een poging”.

Ten slotte zijn er nog onze favoriete leveranciers van muilperen: Youff.  Muziek waarbij je achteraf beter een aspirine bij pakt.