Home Belgisch De zomer afsluiten doe je op Rock Landen met Zwangere Guy, Borokov Borokov en vele anderen

De zomer afsluiten doe je op Rock Landen met Zwangere Guy, Borokov Borokov en vele anderen

by Wout Meganck

De (festival)zomer loopt bijna op zijn eind, maar “It ain’t over till it’s over” moeten ze gedacht hebben in Landen want op 30 en 31 augustus heeft de 10e editie van Rock Landen plaats. De organisatie bestaat bij een bende enthousiaste vrijwilligers die zichzelf graag niet te serieus nemen en waar al eens een hoekske af mag van zijn. Een organisatie naar ons hart dus.

Ook dit jaar stelden ze een Belgisch programma voor, verspreid over twee dagen en twee podia. De muziekgenres zijn heel uiteenlopend. Wat echt belangrijk is, is de energie tussen muzikant en publiek. Daarnaast is er heel wat randanimatie want festivalbeleving is lang geen muziek alleen. De innerlijke mens wordt verwend met gezonde snacks die je kan vinden in de foodtrucks.

Rock Landen zet maximaal in op ecologie dus zijn er allerlei maatregelingen genomen om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Er  zijn herbruikbare bekers en eetgerei uit 100% recycleerbaar materiaal. Omdat vervoer naar en van een festival 70% van de schadelijke uitstoot veroorzaakt, wil de organisatie ook daar een gedragsverandering bekomen. Naast de gebruikelijke oproep om met de fiets of het openbaar vervoer te komen is er tevens ook een heuse carpooling groep op facebook.

Alle nodige info kan je vinden op de website en Facebook.

Op vrijdag kan je genieten van:

Op zaterdag van:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More