Home Concerttip WIN 3 duotickets voor PINK SIIFU & NAH

WIN 3 duotickets voor PINK SIIFU & NAH

by Ann Cnockaert

Sinds 2020 bracht Pink Siifu drie albums uit. De uit gewapend beton opgetrokken hardcore/noise plaat Negro (2020) kwam in het zog van de BLM-beweging als vlammende kritiek op raciale ongelijkheid en racisme. FlySiifu’s (2020) met Fly Anakin was een luchtig album over vriendschap en verbondenheid rond muziek met productionele knipogen naar Dilla en Madlib. Gumbo (2021) is geïnspireerd door de Southern Rap van de nineties en featured o.a. Liv.e en Nick Hakim. Zet hem gerust in het rijtje van vernieuwers als Tyler The Creator, Danny Brown, Earl Sweatshirt en JPEGMAFIA. Breaking Waves!

De Amerikaanse (maar in België residerende) percussionist, geluidsmanipulator en videokunstenaar NAH werkte zich het afgelopen decennium op uit de underground als veelgevraagde medewerker van enkele van de meest actieve producers in jazz, hiphop, techno en experimentele elektronica.
Zijn klankenpalet, door The Wire omschreven als textured noise and genre smashing rhytms haalt hij uit zijn drum, sampler en elektronica, ook het instrumentarium van zijn beruchte livesets. Naast zijn solowerk maakte NAH de afgelopen jaren muziek met Ratking’s WIKI, Charlotte Adigéry, Iggor Cavalera en Moor Mother. Eén van de meest unieke stemmen in de hiphop en noise scene

Op vrijdag 12 november komen beide artiesten het beste van zichzelf geven in Cactus Club.

Wij mogen van Cactus Muziekcentrum 3 duotickets verloten!

Wil je er graag bij zijn, stuur dan als de bliksem een mailtje naar info@luminousdash.com met je postcode en vermelding “Pink Siifu”.

Veel Succes!

Info/locatie/timing

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More