Home Concerttip WIN 3 duotickets voor PEUK, EQUAL IDIOTS & HIGH HI

WIN 3 duotickets voor PEUK, EQUAL IDIOTS & HIGH HI

by Ann Cnockaert

Op zaterdag 15 augustus kan je in de Zomerbubbel van Popallure in Nazareth terecht voor een optreden van Equal Idiots, High Hi en Peuk.

PEUK

Wat iets meer dan een jaar geleden begon als een drietal dat zich eens goed wilde amuseren, is in geen tijd uitgegroeid tot de hoop van de Belgische gitaarrockscene. Op talloze blogs werd het talent van de drie terecht bewierookt en schopten ze het in 2019 tot op het grote podium van Pukkelpop

EQUAL IDIOTS

Sinds 2012 al zet het Antwerpse duo de podia op stelten met zijn vlijmscherpe garage-punk. Tonnen energie, die ze al kwijtkonden op de mooiste festivalplanken van het land, waaronder Rock Werchter en Pukkelpop. In 2016 met een finaleplaats in Humo’s Rock Rally en winst in de Nieuwe Lichting van Studio Brussel.

HIGH HI

Na het bereiken van Humo’s Rock Rally-finale in 2014 en hun selectie voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, breekt er voor High Hi een heel nieuw hoofdstuk aan. Na de vele optredens in België én Nederland werd het hoog tijd voor een opvolger van het debuutalbum ‘Hindrance​’ uit 2017.

De band dat niet stil en er werd hard gesleuteld aan nieuw materiaal. Ze trokken zich samen met Daan Schepers (Warhola, Eefje De visser, Bazart) terug in de studio voor de opnames van de opvolger: ‘Firepool​’! De band kiest resoluut voor een nieuwe weg. De nieuwe sound werd in de studio verder uitgepuurd tot een nieuw, verfrissend geluid met de unieke contrastrijke stemgeluiden van Anne-Sophie Ooghe en Didi Gonzalez.

Na wekenlang De Afrekening van Studio Brussel te domineren met hitsingle ‘Daggers​’, klaar voor het echte werk! We just can’t wait.

Luminous Dash mag van PoPallure 3 duotickets verloten! Wil je erbij zijn, stuur dan een mailtje met je naam en postcode naar info@luminousdash.com.

Veel succes!

Meer info: website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More