Home Concerttip New Wave Party Aaigem pakt uit met speciale editie

New Wave Party Aaigem pakt uit met speciale editie

by Nel Mertens

En dat uitpakken mag je ook letterlijk nemen, want dit is een openluchteditie, met twee optredens (die al eens eerder gepland stonden, maar waar het coronadeuntje tussen kwam) en – uiteraard – een afterparty. Dat alles op 18 september aan de kerk van Aaigem.

Als opener kan je om 19 uur Echo City Waves aan het werk zien, een new wave tributeband die tracks van The Human League, OMD, Killing Joke, Siouxsie… opnieuw laat knallen.

De Mechelse Enzo Kreft is lang geen onbekende in de elektronische scene. Hij draait al even mee in donkere atmosferen, gevoed door een apocalyptische maatschappij die drijft op paranoia, angst en vernietiging. Hij palmde de laatste jaren ook heel wat podia in de dark scene in, met intens energieke shows, waarbij hij zijn donkere electrowave laat klinken, steeds voorzien van sterke visuals. Zowel zijn ouder werk, als nieuwe tracks van zijn nieuwste album Different World zullen ons niet tot stilstand kunnen dwingen.

Trouwe dj’s van dienst zijn Maxalto en Zanni, die voor en na de optredens draaien en doordraaien op de afterparty tot 1 uur.

De deuren van de lucht openen op 16 uur. Tickets kosten 20 euro en moet je reserveren via info@newwaveparty.be. Dit is een coronaproof event, dus ofwel ben je volledig gevaccineerd (EU Coronacertificaat), kan je een negatieve PCR-test voorleggen die max. 48 uur oud is of heb je een doktersattest bij dat verklaart dat je (de laatste zes maand) volledig hersteld bent van COVID-19.

Wie op 18/9 aanwezig is, krijgt twee gratis consumpties op de 7de New Wave Party, met een optreden van coverband Depeche More, in zaal Torengalm in Aaigem op 26/3/2022.

Facebook / Facebookevent

You may also like