Home Concerttip CONCERTTIP : MR. MARCAILLE + ONRUST + ṠḶẏ & Ṯḧḕ ḟḀṁḭḶẏ ḊṙṏṆḕ..

CONCERTTIP : MR. MARCAILLE + ONRUST + ṠḶẏ & Ṯḧḕ ḟḀṁḭḶẏ ḊṙṏṆḕ..

by Nel Mertens

Onder het motto ‘Freaks and friends against fascism’ komen we graag naar buiten. De boodschap wordt muzikaal voet bij gezet op 15 februari in de Kinky Star in Gent.

(c) : Kinky Star

Een hectisch wildefreejazzorchestratie mag je verwachten van het Britse ṠḶẏ & Ṯḧḕ ḟḀṁḭḶẏ ḊṙṏṆḕ. Laat je meenemen op hun rollercoaster en ontdek of hun lage dronesound de aritmisch schreeuwende kakafonie kan temperen. Een waanzinnige live-ervaring die je niet mag missen.

Maar dat geldt evengoed voor het Belgische soloproject van Wendy Mulder: de Kortrijkse koningin der elektronica die met Onrust ritmische industrial met analoge psychedelische elementen combineert tot een technodrone-ervaring die niet onberoerd laat.

En dan is er nog Mr. Marcaille, de man die ervan verdacht wordt de duivel onderdak te bieden in zijn boxershorts… Een legendarisch legertje harde ruwheid gebundeld in slechts één artiest die in alle waanzin zowel een cello als twee kickdrums domineert en dat ook diepkeels laat horen.

Dr. Green (a.k.a. Tsjaene) zorgt achteraf voor een dj-set om de nacht in te dansen.

Facebookevent / Mr.Marcaille / Onrust / ṠḶẏ & Ṯḧḕ ḟḀṁḭḶẏ ḊṙṏṆḕ

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More