Home Concerttip CONCERTTIP: MOMOYO + FACES ON TV

CONCERTTIP: MOMOYO + FACES ON TV

by Bart Verlent

In Kortrijk hebben ORT, 8audio en Bolwerk de handen in elkaar geslagen om optredens te organiseren onder de naam “Bolwerk Overdekt”. Deze drie organisaties werden op de één of andere manier getroffen door de coronacrisis. Samen zochten ze naar een oplossing om livemuziek op een veilige manier te beleven.

(c) Bolwerk Overdekt

Op 22 oktober inviteren ze daar twee topbands. Jasper Maekelberg heeft met zijn project Faces On TV net de nieuwe ep Keep Me Close uitgebracht, waar hij toch met een opgewekter geluid afkomt dan op voorganger Night Funeral. Op het debuut bracht Maekelberg een indrukwekkend donker geluid maar op de nieuwe ep heeft hij de zon wat laten schijnen en klinkt Faces On Tv nog even indrukwekkend maar veel frisser. Deze nieuwe songs komt hij voorstellen in Kortrijk met band.

Momoyo ging vroeger door het leven als Uncle Wellington. Maar begin dit jaar wou dit Gentse vijftal helemaal van nul beginnen met een nieuwe groepsnaam en nieuwe, frisse songs met knappe arrangementen en de intrigerende stem van Frie Mechele. De band heeft onlangs een heel sterke debuut-ep uitgebracht op Starman Records met zes nummers die heel diep raken. In Kortrijk mogen ze hun ep voor de eerste keer live voorstellen.

Tickets voor deze twee toppers kosten €22 en zijn verkrijgbaar via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More