Home Concerttip BODY ELECTRONICS: TORUL + LLUMEN + SUPER DRAGON PUNCH + CABARET BIZARRE Antwerpen, Fetish Café (29/6/2019)

BODY ELECTRONICS: TORUL + LLUMEN + SUPER DRAGON PUNCH + CABARET BIZARRE Antwerpen, Fetish Café (29/6/2019)

by Nel Mertens

Genoten van de vorige Kinky Electronics-avond? Of heb je het gevoel dat je deze nu maar eens dringend moet gaan ontdekken? Trek dan je strakste pakje aan om op 29 juni in het Fetish Café opnieuw te genieten van een gedurfde avond: Body Electronics, waarop vier bands uitgenodigd werden.

Uit Slovenië (Ljubljana) zakt de synthpop-elektroband Torul af. Ze brengen op 7 juni hun nieuw album uit, dus wellicht krijgen we al een voorproefje. Llumen is het meer gestructureerde deel van de artistieke output van Pieter Coussement, die werkt als artistiek onderzoeker aan het Instituut voor Psychoakoestiek en Elektronische Muziek van de Universiteit van Gent, wat ongetwijfeld een sterke invloed heeft op het Llumen-geluid. Als je de energiek overtuigende EBM die Super Dragon Punch brengt nog niet kent, is dit hét moment om hen aan het werk te zien. En omdat de schoonste dingen altijd ook een beetje bizar zijn, brengt Duitse band Cabaret Bizarre knappe synth-/futurepop.

Op de afterparty wordt er gedraaid door dj G.U.R.U. en dj
H8RED .

Dit is een 18+event. Tickets kosten €20 en bestel je door een mailtje te sturen naar: info@fetish-cafe.com

Ook het volgende event wordt al aangekondigd en dat is er ook weer eentje om niet te missen, want op Electronic Halloween krijgen ze niemand minder dan Carlos Peron over de vloer, samen met Hybryds en Karl Hefner & Hugh Lagerfeld.

Facebookevent

Fetish café: Facebook

Torul: Facebook / Website

Llumen: Facebook / Website

Super Dragon Punch: Facebook / Website

Cabaret Bizarre: Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More