Home Belgisch The Arch stelt nieuwe plaat in Breendonk voor.

The Arch stelt nieuwe plaat in Breendonk voor.

by Nel Mertens

Iedere maand een nieuwe insteek. Een andere bron van inspiratie. Een andere sound. En toch helemaal de elektronisch gevleugelde newwavesound van The Arch. CUVG (zanger Gerd Van Geel),  Ivan Moons, Jakke (Ian Lambert) en Mr. Pierre (Pieter De Clercq) hebben hun nieuwe album klaar, dat op 11 oktober digitaal verschijnt bij het label Trisol en bij Wool-e-Discs op vinyl en cd wordt uitgebracht.

Foto (c) Ann Cnockaert

Het coverartwork bij het album kregen we al te zien en de vinyluitgave is zeer knap geworden: een dubbele hoes, met een knappe visualisatie over ieder nummer, voorzien van een lp-sized booklet met de teksten. Op de lp vind je de acht nummers terug, die maand na maand verschenen in 2018. Want dat was het opzet: in 4 weken tijd een nummer afwerken, mixen, masteren en er een videoclip bij maken. DIY, of course! Om een jaar rond te maken, krijg je er op de cd nog 4 extra nieuwe tracks bovenop. Wil je meer …? Een dag na de release wordt het album voorgesteld in ‘the hometown’ van The Arch: we zien jullie op 12 oktober in jeugdhuis ’t Schuur in Breendonk op de eerst rij!

De cd XII en de lp VIII kan je reeds voorbestellen via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More