Home Belgisch Scorpio Sessions selecteert Thomas Maarten van der Zwan

Scorpio Sessions selecteert Thomas Maarten van der Zwan

by Didier Becu

Sinds kort organiseert de Leuvense radio Scorpio hun wekelijkse sessies. Het concept is dat men op zoek gaat naar nieuw Belgisch talent zonder dat men zich beperkt tot stijl. De enige voorwaarde die men stelt is dat de muziek voor de Scorpio-sessies door maximaal twee man kan worden gespeeld. Naast de sessies is er ook plaats voor coverage op de radio, en eens de corona uit het land is verdwenen zal ook Luminous Dash aan dit project mogen meewerken. Wie zin heeft om deel te nemen aan deze unieke showcase kan zich alvast reeds inschrijven via Vi.be.

Iedere week een nieuwe artiest dus, en deze week is dat Leuvenaar Thomas Maarten van der Zwan. Thomas is naast schrijver en fotograaf, ook maker van experimentele muziek. Elektro-akoestisch met flarden ambient of hoe Dirk Serries Brian Eno omarmt.

De sessies worden nu op 7 april tussen 7 en 8 uur ‘s avonds uitgezonden en komen nadien ook op de Facebook en het YouTube-kanaal van Radio Scorpio. Aboneer je hier.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More