Home Belgisch Nieuwe KulturoM concerten in en rond Moen

Nieuwe KulturoM concerten in en rond Moen

by Björn Comhaire

KulturoM brengt in de streek rond Moen cultuur als bindmiddel tussen de inwoners en de lokale zelfstandigen. In zijn zijn driejarig bestaan konden ze al enkele leuke voorstellingen doen van onder andere Frank Vander Linden, Mooneye, Stijn Meuris en Piet de Praitere.

Pingpongclub © Björn Comhaire

Het opzet voor de voorstellingen is een originele, kleinschalige locatie of bedrijf uitzoeken waar de artiesten kunnen spelen. Op 17 april spelen drie indierockbands die aan een serieuze opmars bezig zijn in het atelier van schrijnwerken Demeestere.

Twee regionale acts die steeds momenteel vaak over de lippen gaan -Pingpongclub en Wolker- krijgen er het gezelschap van The Radar Station. De jongste winnaar van de Nieuwe Lichting op Studio Brussel.

Wolker is nog in de running voor een finaleplaats van Humo’ s Rock Rally. Met de komst van
drumster Femke Decoene vallen voor deze jonge band alle puzzelstukjes ineen. Bovendien maken ze ook live indruk en lijkt the sky the limit voor dit geweldige duo! De heren van Pingpongclub genieten een sterke live reputatie en brengen in het najaar hun debuutplaat uit.

Tickets voor dit concert vol aanstormend talent kosten 12 euro en zijn te bestellen via eventbrite.be.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More