Home Belgisch Morgen Live Untapped met The Radar Station

Morgen Live Untapped met The Radar Station

by Didier Becu

Samen met het muziekmagazine Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen.

Zo lang de lockdown loopt, wordt er iedere dag om 20 uur stipt een concert uitgezonden. Inloggen kun je via je de Facebookgroep van je favoriete café of Luminous Dash. Die drankconsumptie hebben ze later wel tegoed. De eerste editie was met Mon-o-phone. Een succes niet in het minst door de puike prestatie van de band.

Op dinsdag 7 april is er opnieuw een knaller: The Radar Station. Nou ja, ten minste Brent en Sander, want het is ontzettend belangrijk dat de quarantaineregels ten volste gerespecteerd worden. The Radar Station in minivorm, dus maar daarom niet minder goed!

De artiesten spelen kosteloos voor Live Untapped – Solidarity Pub Sessions, maar wie een centje kan missen kan dit schenken aan Het Gents Solidariteitsfonds gaat: een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More