Home Belgisch Straks Live Untapped met Sioen

Straks Live Untapped met Sioen

by Didier Becu

Samen met het muziekmagazine Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Bij De Vieze Gasten, Treck Hostel, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub, Op De Wolken, Cafe De Centrale en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen.

Zo lang de lockdown loopt, wordt er iedere dag om 20 uur stipt een concert uitgezonden. Inloggen kun je via je de Facebookgroep van je favoriete café of Luminous Dash. Die drankconsumptie hebben ze later wel tegoed. De vorige edities waren met Mon-o-phone, The Radar Station, Milo Meskens en ILA.

Morgen hebben we een grote mijnheer te gast. Niemand minder dan Sioen zal ons een halfuurtje muzikale warmte via het net te bezorgen. Ook Sioen was één van de vele artiesten die moest toezien hoe zijn show naar het najaar werd verplaatst. Normaal zou hij op 24 april samen met Galine in de Handelsbeurs in Gent staan voor de cd-release van Messages Of Cheer & Comfort, maar ook deze show is naar een latere (nog niet vastgelegde) datum verplaatst.

De artiesten spelen kosteloos voor Live Untapped – Solidarity Pub Sessions, maar wie een centje kan missen kan dit schenken aan Het Gents Solidariteitsfonds gaat: een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More