Home Belgisch Morgen Live Untapped met Milo Meskens

Morgen Live Untapped met Milo Meskens

by Didier Becu

Samen met het muziekmagazine Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Bij De Vieze Gasten, Treck Hostel, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen.

Zo lang de lockdown loopt, wordt er iedere dag om 20 uur stipt een concert uitgezonden. Inloggen kun je via je de Facebookgroep van je favoriete café of Luminous Dash. Die drankconsumptie hebben ze later wel tegoed. De vorige edities waren met Mon-o-phone en The Radar Station.

Morgen (8 april) hebben we niemand minder dan Milo Meskens te gast. De gewezen finalist van De Nieuwe Lichting zal alvast geen probleem hebben om de nodige songs te vinden, want voor zijn eerste album had deze singersongwriter uit Deinze maar liefst 500 songs klaar. Milo is momenteel bezig met het schrijven aan een nieuw album, maar hij maakte zich voor de Live Untapped Sessions maar al te graag vrij!

De artiesten spelen kosteloos voor Live Untapped – Solidarity Pub Sessions, maar wie een centje kan missen kan dit schenken aan Het Gents Solidariteitsfonds gaat: een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More