Home Belgisch IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Jo De Geest (John Ghost) kiest Belgisch

IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Jo De Geest (John Ghost) kiest Belgisch

by Didier Becu

Ik luister Belgisch. Play local. De reden is ondertussen bekend, alle sectoren kreunen en dus ook de muzieksector. Geen platenverkoop en geen concerten. Uiteraard kunnen we de artiesten volop steunen door bijvoorbeeld hun muziek te streamen (ook al verdienen ze daar niet veel aan, maar toch), bandjes ontdekken en hun plaatjes kopen en in coronavrije tijden naar hun optredens gaan.

Luminous Dash spoort de Spotify-lijstjes op die Belgische artiesten in de kijker zetten, en dat zijn er heel wat. Dieter Craeye van VOX Bookings (huis van vertrouwen voor o.a. Peuk, Rumours, Aster, Mon-o-phone, John Ghost, Reena Riot, Chantal Acda en zo vele anderen) vroeg aan zijn artiesten om een Spotify-lijstje te maken met 20 Belgische artiesten.

Jo De Geest is de volgende. Jo moest met zijn band John Ghost toezien hoe heel wat prestigieuze optredens in het buitenland werden geannuleerd, maar met zo’n talent zijn we zeker dat uitstel in zijn geval geen afstel is. Jo koos voor artiesten als Robbing Millions, HAST, Pascal Deweze en zo vele anderen. Meer dan een uur topplezier, en ja van eigen bodem.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More