Home Belgisch IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Jan Myny (Reena Riot) kiest Belgisch

IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Jan Myny (Reena Riot) kiest Belgisch

by Didier Becu

In het kielzog van “Ik luister Belgisch” verschenen heel wat Spotify-lijstjes met Belgische artiesten. Interessant om te volgen omdat deze lijstjes buiten de lijntjes kleuren en verder gaan dan de 100 Belpopclassics die je doorgaans op de radio hoort. Ontdekken dus!

Wij spoorden de Spotify-lijstjes op die Belgische artiesten in de kijker zetten, en dat zijn er heel wat. Dieter Craeye van VOX Bookings (huis van vertrouwen voor o.a. Peuk, Rumours, Aster, Mon-o-phone, John Ghost, Reena Riot, Chantal Acda en zo vele anderen) vroeg aan zijn artiesten om een Spotify-lijstje te maken met 20 Belgische artiesten.

Deze keer komt de keuze van Jan Myny, gitarist bij de onvolprezen Reena Riot die met hun album NIX één van de strafste releases van vorig jaar heeft gemaakt. Jan koos voor een zeer interessant, zeg maar zeer eigenwijs lijstje met verborgen parels als Novgrod, Shy Dog, Star Club West of Yuko.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More