Home Belgisch IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Bram Moony/Bram Bostyn

IK LUISTER BELGISCH-SPOTIFY : Bram Moony/Bram Bostyn

by Didier Becu

In tijden van nood kent men zijn vrienden. Laten we dan ook maar onze Belgische artiesten omarmen die het dezer dagen behoorlijk moeilijk hebben. De platenverkoop ligt op zijn gat en alle concerten zijn tot nader order geannuleerd wat voor heel wat muzikanten betekent dat ze het een paar maanden zonder inkomen moeten uitzingen. Het minste wat we kunnen doen is Spotify-lijstjes streamen. Het brengt maar een paar centen op, juist is juist, maar laat het ook een ontdekkingsreis zijn zodat je opnieuw plaatjes kan kopen!

De Brammen zijn Bram Moony en Bram Bostyn (manager van Het Zesde Metaal en Mooneye). Bram Moony is al sinds jaar en dag in de weer om Belgische artiesten te steunen en te promoten. Tegenwoordig doet hij dat bij Art-Spot.be, een managementbureau dat vooral jazzartiesten (in de ruimste zin van het woord) zoals John Ghost of MDCIII onder haar hoede heeft. Ook voor zijn eigen bedrijfje Bath Foam Throne verzorgt Bram de promotie voor allerlei Belgische artiesten.

Bram maakte een Spotify-lijst De Brammen Luisteren Naar Belgische Muziek met (hoe kan het ook anders) massa’s Belgische muziek. Grote namen als Raymond van het Groenewoud, Ertebrekers of De Mens maar ook veel nieuw talent zoals HEISA, Rumours, Peuk of Pavlove. Checken die lijst!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More