Home Belgisch Double date met Fulco en Mauro Pawlowski in De Kreun.

Double date met Fulco en Mauro Pawlowski in De Kreun.

by Nel Mertens

Twee heren doordrongen van muziek, de ene al wat gekker dan de andere. Neen, wij spreken ons niet uit over welke van de twee we het hebben, maar het staat vast dat zowel Fulco als Mauro Pawlowski voor een waanzinnige muzikale beleving zullen zorgen.

Fulco kennen we van BeraadGeslagen, De Beren Gieren en Stadt. De heer Ottevanger experimenteert graag met geluid en zet (ver)wonderlijke sounds neer achter de toetsen en met zijn stem. Hij kent geen vakjes en kent ze tegelijk door en door, want of het nu jazz, pop, disco, new wave, kleinkunst of krautrock heet: ze moeten er allemaal aan geloven.

Mauro Pawlowski is actief in 29 muzikale projecten en als hij daaruit een greep doet, is het nooit zeker wat hij op het podium precies zal brengen. Wel staat hij garant voor geniaal geluid, vernieuwende muzikale wendingen met nostalgische knipogen, ironische, humoristische teksten én hij durft af en toe een verrassende stijl opwerpen. Dat creatieve monster die de Belgische muziekscene aaibaar verruimt!

Je kan de heren beiden aan het werk zien op 22 november in De Kreun in Kortrijk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More