Home Belgisch De Delvers varen verder uit

De Delvers varen verder uit

by Nel Mertens

Eerder dit jaar kregen we van De Delvers een bewerking van Lied Van De Zee van Raymond van het Groenewoud te horen. Voor het radioprogramma Poolijs van Urgent, was dit – naast die van een aantal andere Nederlandse bands – de bijdrage van De Delvers aan de uitzending Hoera Voor Raymond, naar aaanleiding van van het Groenewouds 70ste verjaardag.

(c) De Delvers

De Delvers laten weten dat er in de loop van het jaar zeker nog losse opnames volgen, maar Het Nachtorkest trekt er nu eerst even live op uit.

Je kan hen zien op 10/3 in Cinema Plaza in Duffel, waar ze een mini-set spelen voor de film Control van A. Corbijn over het leven van Joy Division-zanger Ian Curtis. Danny Quetin van het radioprogramma De Dag Des Oordeels en het muziekzine Dark Entries opent de avond.

Op 16/4 houden ze halt in Cfou Antwerpen en op 18/4 spelen ze verschillende ‘instores’ op Record Store Day Nederland. Zo zijn te gast in Wim’s Muziekkelder in Doetichem (de ‘Vinylzaak van het jaar’ in 2014 én 2015), in Plato Appeldoorn en in Variaworld (Deventer).

De Delvers zijn ook toegevoegd aan de line-up van het  driedaagse W-festival in (Waregem). Het Nachtorkest speelt daar op 22/5 en een dag later staan ze op Noeverrock.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More