Home Belgisch CONCERTTIP: ONMENS + PEUK

CONCERTTIP: ONMENS + PEUK

by Didier Becu

In Ieper is er ook nog iets anders te beleven dan het aanschouwen van de Menenpoort, je laten meesleuren in een flinke portie zinvol lawijt bijvoorbeeld. Op vrijdag 8 november brengt Hypnoiz Onmens en Peuk naar de JOC Ieper (Fochlaan 3) en dat voor de belachelijke prijs van 5 euro, 7 aan de kassa.

Een dubbelaffiche met twee bands die we op onze pagina’s al lang niet meer moeten voorstellen. Gisteren nog werd aangekondigd dat Peuk één van de bands is die op We Are Open in de Trix staan. Terecht, in geen tijd maakte het Limburgse trio furore op de planken, en nog afgelopen weekend konden we op ons eigenste Luminous Fest een eerste glimps horen van nieuw Peuk-materiaal. Soms mag je de lovende woorden die je leest zonder veel nadenken naast je neerleggen, in het geval van Peuk is het de waarheid: dit is één van de beste groepen van dit moment!

Doopgrond is nog altijd het beste wat Onmens tot nu toe heeft uitgebracht. Sigfried Burroughs en Kasper Van Esbroeck maken van ieder optreden een show om u tegen te zeggen en dat met een eigenzinnige mix van techno, hardcore, noise, industrial  en punk. Loeihard, maar tegelijkertijd is iedere track van dit Gentse trashduo een onverbiddelijke oorwurm.  

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More