Home Belgisch CONCERTTIP : ASTER.

CONCERTTIP : ASTER.

by Didier Becu

Ken je dat gevoel wanneer je aan de toog eens kan zeggen “ik zag deze artiest daar voor het eerst en nu is hij zo’n grote  ster geworden”. Voor wie dat tot nu toe nog niet heeft kunnen vertellen, of het gewoon graag aan zijn pochlijstje wil toevoegen krijgt daar op maandag 16 december alle kans toe. In Gent speelt immers Aster in Huis.

(c) : Ann Cnockaert

Aster (alias Aster Froyen) is in geen tijd een begrip geworden in de Belgische underground. Een jonge songwriter die in één zin genoemd wordt met de grote voorbeelden, maar door zijn authenticiteit een eigen sound heeft die je vanaf de eerste seconde omarmt en niet meer loslaat. Gewapend met alleen maar een akoestische gitaar, en natuurlijk die innemende stem waar je alleen maar superlatieven voor kan verzinnen. Na talloze lofbetuigingen op diverse blogs waaronder de zine die je nu leest, werd Aster onlangs één van de finalisten van het prestigieuze rockconcours Sound Track.

Morgen dus in Huis, een gezellig muziekcafé dat je aan de Blandijnberg in Gent kan vinden en waar iedereen welkom is. Het optreden begint rond negen uur en is volledig gratis.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More