Home Belgisch BELTOON : MILO MESKENS

BELTOON : MILO MESKENS

by Didier Becu

Vandaag is het op Luminous Dash simpelweg Milo Meskens-dag en dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat Milo om 20 uur de gast is in de Live Untapped Sessions. We kozen voor de single Memory Card die een paar maanden geleden verscheen en alles bevestigde wat we reeds wisten van zijn debuut Contrast: een artiest die perfect weet hoe je aanstekelijke pop met melancholische singersongwriter dient te combineren.

Samen met Luminous Dash en de muziekcafés HUIS, Café de Loge, Vol Pension, Muziekcentrum Kinky Star, BarBroos, Missy Sippy, AAP, Bar Mirwaar, De Kleine Kunst, Minor Swing, De Afsnis, Jan Van Gent, De Roes, Fatima, Woody’s, Steen, Bar Lume, Monterey, Herberg Macharius, De Koer, Westies, De Roos, Trefpunt, Cafe Charlatan, The Crossover Music Pub, Bij De Vieze Gasten, Treck Hostel  en Django werden de Live Untapped Sessions in het leven geroepen. Alle partners zullen telkens tegelijk het concert streamen voor hun samen meer dan 100.000 volgers.

Live Untapped – Solidarity Pub Sessions gaat gepaard met een inzamelingsactie opgezet waarbij al het gedoneerde geld integraal naar Het Gents Solidariteitsfonds gaat. Dat is een organisatie die zich in deze bijzondere tijden extra inzet voor de zwaksten in onze samenleving en hen voorziet van basisbehoeften en voedselpakketten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More