Home Belgisch Belgische muziek op de radio: De Dag Des Oordeels

Belgische muziek op de radio: De Dag Des Oordeels

by Didier Becu

Belgische muziek op de radio spelen omdat het nodig is. De grote zenders doen het, waarvoor hulde, maar ook de kleine radiostations doen hun duit in het zakje. Op maandag 6 april zal er een Belgische editie uitgezonden worden van De Dag Des Oordeels.

Voor deze gelegenheid zorgt programmamaker Danny Quetin voor een 3 uur durende uitzending die loopt van 20 tot 23 uur. Gedurende die 3 uur zal er vooral aandacht worden geschonken aan hedendaagse bands die meer dan ooit aandacht verdienen. Gezien het dna van het radioprogramma zal dit vooral in de sfeer van wave, goth en postpunk zijn, maar Danny wil het meer opentrekken en wat buiten zijn comfortzone treden. Dit alles aangevuld met oudere, meestal niet meer bestaande bands, die tof zijn om nog eens terug te horen.

De Dag Des Oordeels is te beluisteren via livestream trudofm.be / TuneIn-app en via streams als Radio Belgium, Radioline, en voor omwonenden via 105.2 FM en 105.6 FM.

Trudo FM

Facebookgroep

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More